Afscheid van twee vrijwilligers bij VVV Bedum. …

geplaatst in: Geen categorie | 0

Afscheid van twee vrijwilligers bij VVV Bedum.

Tijdens een gezellige bijeenkomst van de vrijwilligers van de VVV Bedum, de POORT naar Noord Groningen werd afscheid genomen van twee VVV – vrijwilligers.
Dukke Jellema was vanaf 1997 werkzaam bij de VVV. Dukke heeft meer dan 20 jaar volop meegewerkt, vooral met het regelen en uitzetten van mooie fiets- en wandelroutes op het Groninger Hoogeland. En Nicolien Huizinga was ruim 6 jaar als vrijwilliger werkzaam bij de VVV.

Henk van der Velde en Nelly Raspe , voorzitter en penningmeester van Stichting VVV Bedum , de POORT naar Noord Groningen waren aanwezig om afscheid te nemen. Henk van der Velde bedankte hen voor hun langdurige grote inzet ! “Heel bijzonder om zo lang als vrijwilliger mee te helpen. Jullie hebben binnen verschillende VVV organisaties , waartoe VVV Bedum behoorde , meegewerkt in het mooie werk om toeristische informatie te delen met de bezoekers. Of te helpen bij VVV evenementen , zoals bij de wandel- en fietstochten. Het bestuur heeft dat zeer gewaardeerd.”

Nelly Wieringa, coördinator van de VVV vrijwilligers bedankte hen namens alle vrijwilligers en overhandigde hen een bon met bos bloemen. Ze riep op om te zoeken naar nieuwe vrijwilligers, anders zijn we genoodzaakt om de openingstijden te wijzigen.