Bedum, 1 november 2017. …

geplaatst in: Geen categorie | 0

Bedum, 1 november 2017.
Uitslag FOTO WEDSTRIJD van de VVV Bedum , de Poort naar Noord Groningen.

THEMA van het 3de kwartaal 2017 was “ HEERLIJK FRUIT aan boom en struik ! ”
De VVV Bedum, VVV Bedum – de POORT naar Noord-Groningen heeft weer een fotowedstrijd uitgeschreven. Voor de opdracht “ Heerlijk fruit aan boom en struik ” waren weer een aantal foto’s ingestuurd.

De jury, onder leiding van professionele fotograaf Peter Russchen had weer de taak om uit de inzendingen de mooiste foto’s uit te kiezen.
Als winnaar van het 3de kwartaal is geworden Siena de Haan uit Bedum.

De jury gaf als haar mening weer :
De jury vind dit een bijzondere foto omdat deze foto het beste het thema “heerlijk fruit aan boom en struik” verbeeldt. De compositie in combinatie met de Walfriduskerk is verrassend !

Door de reacties op deze fotowedstrijd is besloten om elk kwartaal een fotowedstrijd uit te schrijven. De foto’s kunnen dan per email ingeleverd worden. Dat is voor velen een stimulans om mee te doen. Per deelnemer kan men 2 foto’s insturen. Dat kan via email info@vvvbedum.nl . Met naam en adres. De deelnemers leveren een bijdrage van 3 euro als ondersteuning voor het werk van de VVV Bedum. Ben je reeds VVV – Bedum -donateur of wil je donateur worden voor 5 euro per jaar, dan betaal je 2 euro als inschrijving. Kom daarvoor tijdens de openingstijden langs bij de VVV Bedum locatie , Kapelstraat 3 . Een jury, onder leiding van Peter Russchen zal de foto’s beoordelen en er een winnaar uit kiezen ! De winnaar ontvangt een VVV bon!
Nieuwe thema 4de kwartaal : FEESTELIJKE DAGEN tot eind 2017.
De inzendtermijn voor het vierde kwartaal is tot zaterdag 30 december 2017 . Tot dan kan men een foto inleveren , met als thema : Feestelijke dagen tot eind 2017 (Sint Maarten – Sinterklaas – Dickens wandeling – Kerst) !

VVV Bedum , de POORT naar Noord Groningen hoopt weer op veel inzendingen! De winnaar ontvangt een VVV bon ! einde bericht.