Leukste Locaties 2018 | 2019. …

geplaatst in: Geen categorie | 0

Leukste Locaties 2018 | 2019.

( Met de complimenten aan NoordPRoof Producties. )

In het Noorden zijn superveel leuke (toeristische) bedrijven te vinden. Veel toeristen zijn passanten, op weg naar een van onze prachtige waddeneilanden. Meestal wordt vergeten dat ook het noordelijke vasteland veel te bieden heeft! Dus waarom ver reizen, als er dichtbij zoveel leuks te doen en te zien is?
De toeristen die wel in onze noordelijke regio verblijven, komen hier meestal niet voor het massatoerisme. Daarom belichten wij in deze gids ook de charme van de meer kleinschalige bedrijven. Je vindt de leukste locaties vaak op een steenworp afstand van de grote doorgaande routes zoals de Centrale As en rondwegen rond dorpjes als Mensingeweer. Dus neem een keer die afslag, want je weet echt niet wat je mist!
In deze gids vind je weer veel nieuwe adressen voor een leuk dagje uit. Of u nu een terrasje wilt pakken, met de kids op avontuur wilt of op zoek bent naar leuke winkels.
Voor de fervente wandelaar hebben we twee wandelroutes opgenomen: ‘t Tolberter Tochtje en een verkorte versie van de Walfridus Voettocht (een jaarlijks wandelevenement) en ook fietsers kunnen hun hart ophalen met het ‘Rondje Lauwersmeer’, een fietstocht van ca. 45 kilometer.
Ook aan de kinderen is gedacht: ‘Het Altijd Wad Pad’ Door middel van 5 spannende routes ontdekken kinderen spelenderwijs de schatten rondom de wadden. Ook leerzaam voor grote mensen!
Om de Leukste Locaties gemakkelijk te vinden kun je onze gratis app downloaden, de app is beschikbaar in drie talen!