Deborah Prins

Sinds enige tijd is Deborah Prins als reisadviseur elke donderdag van 9.00 – 16.30 uur te vinden in de VVV-winkel in Bedum. Een echte aanwinst, want veel reizigers weten haar al te vinden.

Deborah heeft al geruime tijd ervaring in de reisbranche en heeft de afgelopen jaren diverse reisbureaus hun deuren zien sluiten. Toch zag Deborah Prins (32) uit Warffum juist nú genoeg kansen om als zelfstandig reisadviseur aan de slag te gaan. Onder de vlag van The Travel Club is zij per 1 april 2015 gestart als persoonlijk reisadviseur en nu na bijna een jaar heeft ze een kleine uitbreiding en is ze vanaf heden nu op elke donderdag persoonlijk aanwezig in het VVV-kantoor voor al uw vragen en of boekingen!

“Ik heb de afgelopen jaren al aardig wat bestemmingen bezocht en ken uit eigen ervaring veel mooie plekjes. Mijn kennis houd ik up-to-date door het volgen van workshops, informatieavonden van touroperators, e-learnings en het maken van studiereizen wereldwijd”, geeft Deborah aan.

Bent u op zoek naar een hotelletje in Parijs, een cruise langs de Noorse Fjorden een vrienden vakantie naar Ibiza, een kampeer of wintersportvakantie met het hele gezin of een onvergetelijke huwelijksreis? De oplossing is nu heel dichtbij!

“Vaak zoekt men urenlang in reisgidsen of op het internet en op het laatst zie je door de bomen het bos niet meer. Het uitzoeken en de juiste keuze maken vergt veel tijd en daarom stel ik mij graag aan u voor als uw eigen persoonlijke reisadviseur. Voor mij staat centraal wat u zoekt tijdens uw vakantie, want iedere reis, kort of lang, luxe of low-budget, behoort een onvergetelijke ervaring te zijn. Prettig om te weten is dat ook alle extra’s zoals bijvoorbeeld autohuur, een overtocht, entreekaarten of excursies via mij te regelen zijn. En zelfs de benodigde visa, verzekeringen en het vervoer van – en naar de luchthaven, want ik ontzorg u graag volledig.”

“Mijn uitdaging is om een reis te zoeken die volledig aan de wensen van de klant voldoet en voor ze het werk uit handen te nemen. Ik verplaats mij in de klant en zoek net zo lang tot ik een passende vakantie voor hen heb gevonden, inclusief een prijsvergelijking met Nederlandse, Belgische en Duitse reisorganisaties. En omdat ik onafhankelijk ben van touroperators, is de keuze enorm en alles boekbaar bij mij.”

Uw persoonlijke reisadviseur

“Persoonlijk is bij mij ook echt persoonlijk! Dit betekent dat mensen altijd contact kunnen opnemen. Overdag, ’s avonds of zelfs in het weekend. Ook een last minute op bijvoorbeeld zondag regel ik vaak dezelfde dag nog. Wil de klant een speciale kamer of zijn ze er eerder geweest, dan pleeg ik een telefoontje of mailtje naar bijvoorbeeld Curaçao om deze kamer voor hen te boeken”.

“Persoonlijke service betekent ook dat ik de klant online incheck, stoelnummers reserveer en vervolgens de boarding passen thuis aflever. Al deze extra’s doe ik graag voor mijn klanten. Ik benader de mensen gewoon zoals ik zelf ook benaderd zou willen worden.”

Deborah Prins is zelfstandig ondernemer, maar lift mee als franchisenemer op de goede contracten die The Travel Club heeft gesloten.

The Travel Club is een club van professionele reisadviseurs verspreid door heel Nederland en werkt samen met alle gerenommeerde reisorganisaties in Nederland, Duitsland en België. The Travel Club is aangesloten bij het ANVR en SGR, zodat de financiële zekerheid van al uw reizen gewaarborgd is.

deborah@thetravelclub.nl
www.thetravelclub.nl/deborah
Tel: 06-18034628 of 0595-854412