Uitslag FOTO WEDSTRIJD van de VVV Bedum , de …

geplaatst in: Geen categorie | 0

Uitslag FOTO WEDSTRIJD van de VVV Bedum , de Poort naar Noord Groningen. Miranda Zwarts winnaar !

THEMA van het 2de kwartaal 2017 was
“ FIETSEN op het Groninger HOOGELAND”
De VVV Bedum, VVV Bedum – de POORT naar Noord-Groningen heeft weer een fotowedstrijd uitgeschreven. Voor de opdracht “ Fietsen op het Groninger Hoogeland” waren weer een aantal foto’s ingestuurd.

De jury, onder leiding van professionele fotograaf Peter Russchen had weer de taak om uit de inzendingen de mooiste foto’s uit te kiezen.
Als winnaar van het 2de kwartaal is geworden Miranda Zwarts. De jury gaf als haar mening weer :

De jury vind dit een bijzondere foto omdat er sprake is van een verrassende vlakverdeling. De sfeer van het agrarische Hoogeland komt er goed uit en je bent als kijker benieuwd waar de fietsers heen gaan.

Door de reacties op deze fotowedstrijd is besloten om elk kwartaal een fotowedstrijd uit te schrijven. De foto’s kunnen dan per email ingeleverd worden. Dat is voor velen een stimulans om mee te doen.
Per deelnemer kan men 2 foto’s insturen. Dat kan via email info@vvvbedum.nl . Met naam en adres. De deelnemers leveren een bijdrage van 3 euro als ondersteuning voor het werk van de VVV Bedum. Ben je reeds VVV – Bedum -donateur of wil je donateur worden voor 5 euro per jaar, dan betaal je 2 euro als inschrijving. Kom daarvoor tijdens de openingstijden langs bij de VVV Bedum locatie , Kapelstraat 3 . Een jury, onder leiding van Peter Russchen zal de foto’s beoordelen en er een winnaar uit kiezen ! De winnaar ontvangt een VVV bon!
De inzendtermijn voor het derde kwartaal is tot zaterdag 30 september 2017 .
Tot dan kan men een foto inleveren , met als thema :

HEERLIJK FRUIT AAN BOOM EN STRUIK !

VVV Bedum , de POORT naar Noord Groningen hoopt weer op veel inzendingen!

De winnaar ontvangt een prijs van VVV Bedum .