VVV Bedum – Charles Dickens Kerst -wandeling op 15 …

geplaatst in: Geen categorie | 0

VVV Bedum – Charles Dickens Kerst -wandeling op 15 december .

Twee jaar geleden werd er voor de eerste keer vanuit Koopcentrum De Scheve Toren een Dickens kerstmarkt in het centrum van Bedum georganiseerd.
Met groot succes ,zoveel bezoekers. Waaronder vele bezoekers in Charles Dickens kleding. Zo begint het steeds meer op een “levend historie” te lijken , waarbij het verleden centraal staat.

In overleg met het bestuur van Koopcentrum de Scheve Toren hoopt VVV Bedum, de POORT naar Noord Nederland opnieuw een Charles Dickens Kerst – wandeling te houden.
Een Dickens wandeling , door Bedum , waarbij de wandelaar zoveel mogelijk in kleding van die Victoriaanse tijd mee gaat lopen.
Ter voorbereiding hierbij alvast het volgende: De wandelaars lopen een route o.a. door de Goede Herderkerk.
Er zal een heuse “keuring ” van de Dickens kleding plaats vinden. Denk na en bereid u zich alvast voor. Voor de mooiste kleding zal enkele prijzen ter beschikking komen !

Oproep is nu:

1. Denk alvast na over Dickens kleding.
2. Wilt u met een klein groepje zingen of spelen, meldt het dan bij de VVV Bedum. Bijvoorbeeld bij het beeldje van Walfridus aan de Walfriduslaan is een ideale plek voor muziek. We zijn benieuwd naar de reacties.
Stuur voorstel naar info@vvvbedum.nl , of bel voor info: telefoon 050 30150111.