Wandelen door de GOEDE HERDERKERK tijdens de …

geplaatst in: Geen categorie | 0

Wandelen door de GOEDE HERDERKERK tijdens de Charles Dickens VVV Kerstwandeling Bedum .

De Charles Dickens VVV – Kerstwandeling Bedum op 15 december 2017, gaat langs bijzondere plekken tijdens de ongeveer 4,5 kilometer door Bedum. Geniet van de wandeling in de stijl uit de periode van de Victoriaanse tijd en Charles Dickens kleding. Jong en oud is welkom in Charles Dickens kleding !

De bijzondere wandeling gaat deze keer door de Goede Herderkerk. Een monumentale plek om even stil te staan bij de rijkdom van de architect Egbert Reitsma, Bekijk van binnen uit onder anderen de prachtige raamdecoraties ! In de Goede Herderkerk zijn een aantal vrijwilligers aanwezig , die de wandelaars begeleiden. Daarnaast is er een jury in de kerk aanwezig, die de prachtige Charles Dickens kleding gaat jureren. Voor de mensen met de mooiste kleding zijn enkele prijzen beschikbaar! Een muzikale bijdrage aan de gezellige avond wordt geleverd door het koor Cecilia van de Katholieke kerk in Bedum.
De VVV vrijwilligers prepareren momenteel glazen potjes voor de waxinelichtjes , om hier en daar langs de route sfeervol neer te zetten.
Dankzij ondernemers uit Bedum worden er versnaperingen onderweg uitgedeeld! ” Een echte verrassing , dat iedereen meewerkt om er een gezellige avond van te maken”, aldus de VVV vrijwilligers !
De wandelroute voor 2017 is door een deel van Bedum , grotendeels over verharde paden en daarmee is het ook geschikt voor rolstoelgebruikers.

De start is vanaf 18.00 uur , zodat veel kinderen deze bijzondere kerstwandeling mee kunnen lopen ! De kosten zijn € 3,- pp en voor donateurs € 2,50. Kinderen mogen mee voor € 1,00.
Graag vooraf melden bij het VVV kantoor, zodat de organisatie voor alle onderdelen weet waar we op moeten rekenen !

Doe mee en laat u verrassen door mooi Bedum en kom op vrijdag 15 december om 18.00u bij
de VVV locatie aan de Kapelstraat 3 in Bedum. telefoon 050 3015111. email info@vvvbedum.nl